Muutos- ja korjaus­rakentaminen – Helsinki ja muu pääkaupunki­seutu

Finicon on kumppanisi vaativaankiin urakkaan

Muutos- ja korjausrakentamisen palveluita helsinkiläisille ja muille pääkaupunkiseudun alueen yrityksille.

Finicon Oy tarjoaa rakentamiseen asiantuntevan, osaavan, joustavan ja kokonaisvaltaisesti laadukkaan kumppanin kaikille kiinteistösektorilla toimiville tahoille, joilla on tarve yksilölliselle rakennuspalvelulle. Tuotamme asiakaslähtöisesti tilaajille ja loppukäyttäjille rakentamisen palvelua ja hyvin organisoitua, laadukasta työtä. Lopputuloksena on onnistunut projekti ja hyvä asiakaskokemus.

Keskitymme tarjoamaan palveluita yrityksille kiinteistöjen muutos- ja korjausurakointiin. Toimimme kohteissa pääurakoitsijana ja laajan yhteistyöverkoston kanssa voimme toteuttaa kohteenne rakentamisen aina suunnittelusta valmiiseen lopputuotteeseen.

Pyydä tarjous ›

Korjaus­rakentaminen

Korjausrakentaminen pidentää kiinteistön elinkaarta ja parantaa viihtyvyyttä ja käytännöllisyyttä päivittämällä tilat nykyajan vaatimuksia vastaaviksi. Erityisesti vanhempien rakennusten kohdalla saneerauksella parannetaan myös energiatehokkuutta. 

Finicon on urakoinut menestyksekkäästi lukemattomia kohteita ja tätä nykyä olemmekin erikoistuneet liiketilojen muutos- ja korjausrakentamiseen pääkaupunkiseudulla. Toteutamme erityisesti kokonaisvaltaisia saneerauksia, joissa vastaamme koko projektin kulusta alusta lähtien. Tämä on vaivattomin vaihtoehto myös asiakkaallemme. 

Kaikkea tekemistämme ohjaa laatu: työmme perustuu ensiluokkaiseen palveluun, vankkaan kokemukseen ja vahvaan projektinjohtokykyyn. Tämän ansiosta olemme pystyneet rakentamaan pysyviä, pitkäkestoisia asiakassuhteita. 

Pyydä tarjous ›

Muutos­rakentaminen

Muutosrakentaminen on korjausrakentamisen osa-alue, joka keskittyy kohteen käyttötarkoituksen, ulkonäön tai rakenteiden uusimiseen. Esimerkiksi entisestä ravintolasta voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukainen toimistotila. Vanha kohde saa täten uuden alun, mikä säästää ympäristöä ja rakennusmateriaaleja.  

Toteutamme korjaus- ja muutosrakentamista niin pieniin kuin suuriin tiloihin pääkaupunkiseudulla, ja palvelemme erityisesti yritysasiakkaita. Tunnemme alueen ja sen rakennustekniset vaatimukset vuosikymmenten mittaan kerätyllä kokemuksella. 

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, ja haluamme tehdä hänelle kaiken mahdollisimman helpoksi. Kun muutosprojekti on suunnitteilla, ota meihin yhteyttä: me otamme projektinjohtovastuun ja toteutamme sen kokonaisvaltaisesti asiantuntevien yhteistyökumppaniemme avulla. 

Pyydä tarjous ›

Ensiluokkainen palvelu johtaa pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen

Olemme urakoineet tyytyväisille asiakkaillemme useita tuhansia neliömetrejä toimisto-, varasto- ja tuotantotiloja pienistä muutostöistä kokonaisvaltaisiin tilamuutoksiin. Lisäksi lukuisat kiinteistöt ovat kauttamme saaneet lisää käyttöarvoa ja elinaikaa PTS-kunnostushankkeiden yhteydessä.

Arvostamme suuresti nykyisiä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä olemme valmiina palvelemaan uusia.

Projektinne onnistuminen on meille ainoa vaihtoehto.

Pyydä tarjous ›

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Pyydä tarjous