Muutos- ja korjaus­rakentaminen – Helsinki ja muu pääkaupunki­seutu

Ensiluokkainen palvelu johtaa pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen

Olemme urakoineet tyytyväisille asiakkaillemme useita tuhansia neliömetrejä toimisto-, varasto- ja tuotantotiloja pienistä muutostöistä kokonaisvaltaisiin tilamuutoksiin. Lisäksi lukuisat kiinteistöt ovat kauttamme saaneet lisää käyttöarvoa ja elinaikaa PTS-kunnostushankkeiden yhteydessä.

Arvostamme suuresti nykyisiä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä olemme valmiina palvelemaan uusia.

Projektinne onnistuminen on meille ainoa vaihtoehto.

Pyydä tarjous ›

Korjaus­rakentaminen

Korjausrakentaminen pidentää kiinteistön elinkaarta ja parantaa viihtyvyyttä ja käytännöllisyyttä päivittämällä tilat nykyajan vaatimuksia vastaaviksi. Erityisesti vanhempien rakennusten kohdalla saneerauksella parannetaan myös energiatehokkuutta. 

Finicon on urakoinut menestyksekkäästi lukemattomia kohteita ja tätä nykyä olemmekin erikoistuneet liiketilojen muutos- ja korjausrakentamiseen pääkaupunkiseudulla. Toteutamme erityisesti kokonaisvaltaisia saneerauksia, joissa vastaamme koko projektin kulusta alusta lähtien. Tämä on vaivattomin vaihtoehto myös asiakkaallemme. 

Kaikkea tekemistämme ohjaa laatu: työmme perustuu ensiluokkaiseen palveluun, vankkaan kokemukseen ja vahvaan projektinjohtokykyyn. Tämän ansiosta olemme pystyneet rakentamaan pysyviä, pitkäkestoisia asiakassuhteita. 

Pyydä tarjous ›

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Pyydä tarjous